Uusi Elämä -tiimi

Myötätunto, lempeys, toivo & rakkaus


Image

Karita Aaltonen


Karita on toinen Uusi Elämä -konseptin perustajajäsen. Karitalta on leikattu kaksi kertaa pahalaatuinen aivokasvain ja on sen myötä käynyt läpi rankat säde- ja sytostaattihoidot. Perinteisiä hoitoja täydentämään tuli erilaiset tukihoidot ja ennenkaikkea parantava, puhdas ja emäksinen ruokavalio ja tärkeimpänä mielen voima; usko omaan paranemiseen.

Karitalle aivokasvain on ystävä joka on tullut häntä opettamaan – ei vihollinen. Karita otti itse vastuun omasta parenemisestaan käyttäen siihen kaiken tiedon mitä oli elämänsä varrella oppinut ja opiskellen koko ajan lisää ruokavalion, kehon emäksisyyden, henkisten voimavarojen, energialääketieteen, intuition, joogan, meditaation, kehon ja mielen yhteyden ja täydentävien hoitojen parantavasta voimasta. Karita uskoo, että kuuntelemalla omaa intuitiotaan, ympäröimällä itsensä hyvän energian ihmisillä ja löytämällä kehon ja mielen täydellinen tasapainon pystyt parantumaan vaikeistakin sairauksista. Mielen voima paranemisessa on kaikkein tärkein voimavara.

Karita haluaa omalla esimerkillään tsempata ja auttaa muita syöpää sairastavia löytämään oikeat voimavarat paranemiseen – iloa ja huumoria unohtamatta.

Uusi Elämä -ohjelmassa Karita jakaa oman tarinansa, tiedon ja kaiken sen mitä matka on opettanut – jotta sinä joka kamppailet syövän kanssa että sinun tiesi voisi olla piirunverran helpompi. Karita opettaa hoitoviikolla myös ihanaa, terapeuttista ja lempeää Yin-joogaa.

Karita on työskennellyt Yle TV1:llä kuuluttajana, Lastenklinikoiden Kummit ry:llä toimittajana ja tällä hetkellä toimii juontajana, joogaopettajana ja hyvinvointivalmentajana.


Image

Miia Huitti


Miia Huitti on toinen Uusi Elämä -ohjelman perustajista. Miia on stressivalmentaja, jonka suurena intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja inspiroida meitä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi ja terveempi.

Miia on entinen pankinjohtaja ja henkilöstökonsultti, joka paloi loppuun muutama vuosi sitten. Hän on aina ollut stressaavaa ja suorittavaa sorttia ja onpa häntä työhulluksikin luonnehdittu. Hän synnytti kolme lasta 13 kuukaudessa ja kävi samaan rytäkkään läpi perheen kodin hometalokeissiä. Keskoslapset ja vanhemmat sairastelivat paljon ja kaiken seurauksena Miia oli lopulta siinä pisteessä ettei olisi enää halunnut elää. Viime hetkellä hän löysi ratkaisun ja alkoi toipua pikavauhtia. Hän löysi stressinhoitomenetelmän, jonka avulla tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat saanet stressitasonsa pysyvästi alas.

Miian oma kokemus on tuonut vahvan taustan valmentajana toimimiseen. Miian luennolla teemme oivalluksia itsestämme myötätuntoisesti ja voimaannuttavasti. Kuulemme uusinta tutkimustietoa stressistä ja ennen kaikkea siitä, mikä on suurin syy stressiin. Oivaltamalla ja kohtaamalla stressin syyt, voimme aidosti päästä irti pitkittyneestä stressistä pysyvästi. Oivallukset auttavat ymmärtämään, miksi juuri minä reagoin painetilanteessa juuri niin kuin reagoin, miksi pahoitan mieleni tai miksi sairastun

Vastuu hyvinvoinnista on meillä itsellämme. Kun ymmärrämme, miten voimme vaikuttaa omaan hyvinvointiimme ja saamme itse kiinni elämämme ohjauspyörästä, vapautamme paljon hyvää energiaa itsellemme ja ympäristöllemme.

Uusi Elämä -ohjelmassa Miia vastaan stressin hoitamisesta ja tunnetyöskentelystä. Opimme tehokkaita työkaluja stressin käsittelyyn ja teemme yhdessä harjoituksia. Opit työkalut itsenäiseen stressinhoitoon.

Miia on koulutukseltaan KTM, HuK ja sertifioitu stressinhoitovalmentaja. Hän on opiskellut myös stressilääketiedettä Turun yliopistossa.


Image

Pequ Nieminen


Pequ Nieminen on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Hän on kiinnostunut laaja-alaisesti hyvinvointiin liittyvistä aiheista kuten luonnonmukainen ravinto, luontaislääkintä ja henkinen kasvu. Pequ on käynyt itse läpi kaksi eri syöpää ja pohtinut paranemisen perimmäisiä kysymyksiä. Mitä voimme oppia itsestämme sairauden kautta? Mitä tarvitaan lopulliseen paranemiseen? Pequ on kirjoittanut suomenkielisen esipuheen Kelly A. Turnerin kirjaan “Syövästä voi selviytyä".


Saitko juuri diagnoosin? 


Olemme koonneet sinulle tietopaketin siitä, miten voit aloittaa paranemisesi tukemisen itse. Samalla saat uutiskirjeemme, jonka lähetämme muutaman kerran vuodessa.


Tilaa maksuttomat aloitusohjeet sekä infokirjeemme