Mielen voima

peace-of-mind-349815_1920

Uusi Elämä -ohjelman yksi tärkeistä peruspilareista on mielen voiman merkitys paranemisessa. Haluamme tukea paranemistasi luomalla myötätuntoisen, lämpimän ja turvallisen ympäristön. Tuomme avuksesi ihmiset, jotka antavat sinulle voimaa, toivoa ja iloa.

Tohtori Kelly Turnerin tutkimuksissa todettiin, että spontaanin paranemisen syövästä kokeneet tekivät elämässään yhdeksän muutosta, joista suuri osa liittyi mielen voimaan. Näitä olivat vastuun ottaminen omasta terveydestä, intuition noudattaminen, tukahdutettujen tunteiden vapauttaminen, myönteisten tunteiden kehittäminen, ympäristön tuen vastaan ottaminen, henkisyyden syventäminen ja elämänhalun vahvistaminen.

Keho ja mieli toimivat vahvasti yhdessä.  Negatiiviset ajatukset , tunteet ja uskomukset voivat sairastuttaa kehon ja mielen. Hyvät ja lämpimät ihmissuhteet, kiitollisuus, ilo ja rakkaus taas ovat tunteita, jotka voivat käynnistää paranemisprosessin.

Paraneminen on matka. Uskomme, että kaiken paranemisen ydin on oman itsesi ymmärtäminen ja hyväksyminen ja sitä kautta syntyvä myötätunto itseä kohtaan.

Uusi elämä -ohjelmassa painotamme, että haluamme tukea paranemistasi monilla tavoilla. Korostamme, että lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisten apu on paranemisessasi ensisijaista.