Voimaannuttavaa vertaistukea!


Hyvää mieltä ja toivoa


Voimaannuttavaa vertaistukea!


Hyvää mieltä ja toivoa
Uusi Elämä -missio


Missiomme on antaa sinulle tietoa, kokemuksellisuutta, positiivista vertaistukea ja uskoa siihen, että kaikki on mahdollista.


Uskomme, että sairastuminen on kutsu muutokseen. MUUTOS on välttämätön. Ja me autamme sinua siinä.

Me myös uskomme, että jokaisen täytyy lopulta itse ottaa vastuu omasta paranemisestaan.

Me voimme antaa sinulle tietoa, kokemuksellisuutta, vertaistukea ja uskoa siihen, että kaikki on mahdollista.

Uusi elämä -ohjelmassa painotamme, että haluamme tukea paranemistasi monilla tavoilla. Korostamme, että lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisten apu on paranemisessasi ensisijaista.


Uusi Elämä -ohjelman peruspilarit:


Image
Keho

Kehosi viestittää sinulle päivittäin ja antaa viestejä kehosi hyvinvoinnista tai epätasapainotiloista. Tavoitteemme on saada oma elimistö parantamaan itseään ja palauttaa terveys.


mielen voima paranemisessa
Mieli

Mielen voima paranemisessa on aivan olennainen. Autamme sinua löytämään mielesi voimavaroja ja jaksamaan paremmin. Matka itsesi hyväksymiseen voi alkaa.


olkoon ruoka lääkkeesi!
Ravinto

Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokasi! Puhdas, luonnonmukainen ja emäksisöivä ravinto on olennaista paranemisessa.


Image
Lääketiede

Missiomme on auttaa sinua siinä, mitä kaikkea voit oman paranemisesi eteen tehdä lääketieteen hoitojen ohella.

Keho


Kumpaa sinulla on enemmän: positiivisia tunteita terveyttä kohtaan vai negatiivisia sairautta kohtaan?

Kehosi viestittää sinulle päivittäin. Sanotaan, että ”keho kuiskailee”, antaa meille viestejä kehomme hyvinvoinnista tai epätasapainotiloista. Tavoitteena terveyden ylläpidossa on pyrkiä häiriöttömään ja luonnolliseen tilaan pitämällä yllä kehon ja mielen toimintakykyä. Tavoite on saada oma elimistö parantamaan itseään ja palauttaa terveys, ei poistaa sairautta.

Tärkeintä on oma sisäinen rauha ja rakkaus ja hyväksyntä. Levolla, liikunnalla ja työllä tulisi olla säännöllinen rytmi. Liikunnassa on tärkeää löytää itselle ”omin” ja rakas laji. Liiallinen suorittaminen ja rehkiminen lisää helposti huolestuneisuutta, ahdistuneisuutta ja itseinhoa, jotka aikaa myöden heikentävät kehon toimintoja.

Hyvä suhde omaan kehoon, puhdas ja jalostamaton ruoka sekä riittävä liikunta ylläpitävät tervettä mieltä kehossa. Hyvä terveys ja terve keho perustuu elinvoiman esteettömään virtaukseen ja tasapainoon kehossa. Häiriöt energiatasapainossa johtavat sairastumiseen, jotka voivat johtua esimerkiksi epäterveellisestä ravinnosta, stressistä, levon ja liikunnan puutteesta, tunne-elämän järkkymisestä tai huonoista ajatuksista omaa kehoa kohtaan.

Kumpaa sinulla on enemmän: positiivisia tunteita terveyttä kohtaan vai negatiivisia sairautta kohtaan? Lääketieteessä tunnettu lumevaikutus on todiste uskon voimasta. Omalla uskolla kehomme voimaan ja kykyyn parantua on todella voimallinen merkitys.

Ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan merkitys on terveelle keholle elinehto. Keho poistaa jatkuvasti aineenvaihduntajätteitä, kuonaa ja myrkkyjä aineenvaihdunnan kautta. Kun ruuansulatus toimii kehossa optimaalisesti sen huomaa levänneisyyden tunteesta herätessä, silmien kirkkaudesta, ihon terveestä kuulaudesta, kevyestä olosta kehossa (kehon painosta riippumatta), vahvasta ruoansulatuksesta, energisestä ja innostuneesta olosta, selkeästä ja keskittyneestä mielestä.

Yksinkertaisesti ilmaistuna terveessä kehossa vallitsee harmonia ja tasapaino.

Mieli


Uskomme, että kaiken paranemisen ydin on oman itsesi ymmärtäminen ja hyväksyminen ja sitä kautta syntyvä myötätunto itseä kohtaan.

Uusi Elämä -ohjelman yksi tärkeistä peruspilareista on mielen voiman merkitys paranemisessa. Haluamme tukea paranemistasi luomalla myötätuntoisen, lämpimän ja turvallisen ympäristön. Tuomme avuksesi ihmiset, jotka antavat sinulle voimaa, toivoa ja iloa.

Tohtori Kelly Turnerin tutkimuksissa todettiin, että spontaanin paranemisen syövästä kokeneet tekivät elämässään yhdeksän muutosta, joista suuri osa liittyi mielen voimaan. Näitä olivat vastuun ottaminen omasta terveydestä, intuition noudattaminen, tukahdutettujen tunteiden vapauttaminen, myönteisten tunteiden kehittäminen, ympäristön tuen vastaan ottaminen, henkisyyden syventäminen ja elämänhalun vahvistaminen.

Keho ja mieli toimivat vahvasti yhdessä. Negatiiviset ajatukset , tunteet ja uskomukset voivat sairastuttaa kehon ja mielen. Hyvät ja lämpimät ihmissuhteet, kiitollisuus, ilo ja rakkaus taas ovat tunteita, jotka voivat käynnistää paranemisprosessin.

Paraneminen on matka. Uskomme, että kaiken paranemisen ydin on oman itsesi ymmärtäminen ja hyväksyminen ja sitä kautta syntyvä myötätunto itseä kohtaan.

Ravinto


Jokainen terveyttä edistävä valinta ravintopuolelta on askel terveelliseen, uuteen elämään!

Puhdas, luonnonmukainen ja emäksisöivä ravinto on olennaista paranemisessa.

Ravinnon merkitys paranemisessa on todellakin merkittävä. Hippocrateen sanaparsi ”ruoka olkoon lääkkeesi ja lääke ruokasi” viestittää siitä, että jos elimistömme saa sille luontaisesti sopivaa ravintoa ja kykenee käyttämään sitä hyödykseen niin tästä alkaa palautuminen luonnolliseen tilaan eli terveyteen.

Ymmärryksemme mukaan terveellinen ravitsemus ja nesteytys yhdessä tasapainoisen elämäntyylin kanssa ylläpitävät hyvää suoliston kuntoa ja toimivuutta ja sitä kautta lisää kehon vastustuskykyä ja tuottaa meille muunmuassa hyvänolon hormonia, serotoniinia, joka on avain onnellisuuteen! Myös hyvin ravinteikas ruoka antaa meille elimistön luonnolliseen toimivuuteen tarvittavia kivennäis- ja hivenaineita, sekä vitamiineja ja myös kasveissa esiintyviä aktiivisia yhdisteitä, fytokemikaaleja.

Kun näiden lisäksi keho saa puhtaasta, mahdollisimman vähän käsittelystä ruoasta laadukkaita proteiineja, hyviä hiilihydraatteja ja parantavia rasvoja sopivissa suhteissa perustellusti valittujen yrttien, erilaisten superruokien ja luonnollisten lisäravinteiden kera niin pohja paranemiselle on luotu. Kun elimistö alkaa toimia, niin se vaikuttaa energiaa ja elinvoimaa lisäävästi, vaikuttaa mielialaa kohentavasti ja suorastaan laittaa paranemisprosessit liikkeelle, kun soluilla on taas mistä ammentaa.

Mehustimet ja tehosekoittimet mahdollistavat sen, että voimme tehostaa ravinnon imeytymistä ja ravinteiden kulkua, kun kehomme ei sitä vielä itse kykene tekemään. Ja kun opimme ottamaan näitä uusia, helposti omaksuttavia tapoja osaksi arkeamme yhdessä hyvien ruokareseptien kanssa, niin tervehtyminen voi olla värikästä, mielekästä ja parhaimmillaan todella hyvälle maistuvaa. Samalla opimme myös nauttimaan ja arvostamaan ruokailuhetkiä, yhdessä syömistä ja rauhoittumista ruokailun ajaksi.

Jokainen terveyttä edistävä valinta ravintopuolelta on askel terveelliseen, uuteen elämään! Me kerromme omista kokemuksistamme tällä polulla ja sinä voit valita kokemuksistamme sinulle sopivimmat ajatukset.

Lääketiede


Uusi Elämä -ohjelmassa arvostamme lääketieteen hoitoja.

Uusi Elämä -ohjelmassa ajattelemme, että terveyden palauttamisen ja sairauksien hoidon kulmakivenä on kehon oikea ja optimaalinen toiminta. Elimistö hakeutuu parantuessaan kohti sisäistä tasapainoa.

Uusi Elämä -ohjelmassa arvostamme lääketieteen hoitoja. Koemme myös, että erilaisilla ennaltaehkäisevillä toimenpiteillä ja elämäntapamuutoksilla on paranemisessa suuri rooli. Ajattelemme, että kehomme kuiskailee meille vähäisilläkin oireilla epätasapainotiloista ja toivomme, että oppisit jo varhaisessa vaiheessa kuuntelemaan kehoasi ja palauttamaan luonnollisen tasapainon kehoosi, jotta epätasapainotila ei johtaisi sairastumiseen.

Tavoittelemme kehon luonnollisten parantumismekanismien lisäämistä ja kohentamista niin lääketieteen, ravitsemuksen ja stressinhallinnan keinoin.


Saitko juuri diagnoosin? 


Olemme koonneet sinulle tietopaketin siitä, miten voit aloittaa paranemisesi tukemisen itse. Samalla saat uutiskirjeemme, jonka lähetämme muutaman kerran vuodessa.


Tilaa maksuttomat aloitusohjeet sekä infokirjeemme