Puhdas ravinto

Karita ja smoothie

Puhdas, luonnonmukainen ja emäksisöivä ravinto on olennaista paranemisessa.

Ravinnon merkitys paranemisessa on todellakin merkittävä. Hippocrateen sanaparsi ”ruoka olkoon lääkkeesi ja lääke ruokasi” viestittää siitä, että jos elimistömme saa sille luontaisesti sopivaa ravintoa ja kykenee käyttämään sitä hyödykseen niin tästä alkaa palautuminen luonnolliseen tilaan eli terveyteen.

Ymmärryksemme mukaan terveellinen ravitsemus ja nesteytys yhdessä tasapainoisen elämäntyylin kanssa ylläpitävät  hyvää suoliston kuntoa ja toimivuutta ja sitä kautta lisää kehon vastustuskykyä ja tuottaa meille muunmuassa hyvänolon hormonia, serotoniinia, joka on avain onnellisuuteen! Myös hyvin ravinteikas ruoka antaa meille elimistön luonnolliseen toimivuuteen tarvittavia kivennäis- ja hivenaineita, sekä vitamiineja ja myös kasveissa esiintyviä aktiivisia yhdisteitä, fytokemikaaleja.

 

Kun näiden lisäksi keho saa puhtaasta, mahdollisimman vähän käsittelystä ruoasta laadukkaita proteiineja, hyviä hiilihydraatteja ja parantavia rasvoja sopivissa suhteissa perustellusti valittujen yrttien, erilaisten superruokien ja luonnollisten lisäravinteiden kera niin pohja paranemiselle on luotu. Kun elimistö alkaa toimia, niin se vaikuttaa energiaa ja elinvoimaa lisäävästi, vaikuttaa mielialaa kohentavasti ja suorastaan laittaa paranemisprosessit liikkeelle, kun soluilla on taas mistä ammentaa.

Mehustimet ja tehosekoittimet mahdollilstavat sen, että voimme tehostaa ravinnon imeytymistä ja ravinteiden kulkua, kun kehomme ei sitä vielä itse kykene tekemään. Ja kun opimme ottamaan näitä uusia, helposti omaksuttavia tapoja osaksi arkeamme yhdessä hyvien ruokareseptien kanssa, niin tervehtyminen voi olla värikästä, mielekästä ja parhaimmillaan todella hyvälle maistuvaa. Samalla opimme myös nauttimaan ja arvostamaan ruokailuhetkiä, yhdessä syömistä ja rauhoittumista ruokailun ajaksi.

Jokainen terveyttä edistävä valinta ravintopuolelta on askel terveelliseen, uuteen elämään! Me kerromme omista kokemuksistamme tällä polulla ja sinä voit valita kokemuksistamme sinulle sopivimmat ajatukset.