Uusi Elämä -tiimi

Myötätunto, lempeys, toivo & rakkaus


Image

Karita Aaltonen


Karita on toinen Uusi Elämä -konseptin perustajajäsen. Karitalta on leikattu kaksi kertaa pahalaatuinen aivokasvain ja on sen myötä käynyt läpi rankat säde- ja sytostaattihoidot. Perinteisiä hoitoja täydentämään tuli erilaiset tukihoidot ja ennenkaikkea parantava, puhdas ja emäksinen ruokavalio ja tärkeimpänä mielen voima; usko omaan paranemiseen.

Karitalle aivokasvain on ystävä joka on tullut häntä opettamaan – ei vihollinen. Karita otti itse vastuun omasta parenemisestaan käyttäen siihen kaiken tiedon mitä oli elämänsä varrella oppinut ja opiskellen koko ajan lisää ruokavalion, kehon emäksisyyden, henkisten voimavarojen, energialääketieteen, intuition, joogan, meditaation, kehon ja mielen yhteyden ja täydentävien hoitojen parantavasta voimasta. Karita uskoo, että kuuntelemalla omaa intuitiotaan, ympäröimällä itsensä hyvän energian ihmisillä ja löytämällä kehon ja mielen täydellinen tasapainon pystyt parantumaan vaikeistakin sairauksista. Mielen voima paranemisessa on kaikkein tärkein voimavara.

Karita haluaa omalla esimerkillään tsempata ja auttaa muita syöpää sairastavia löytämään oikeat voimavarat paranemiseen – iloa ja huumoria unohtamatta.

Uusi Elämä -ohjelmassa Karita jakaa oman tarinansa, tiedon ja kaiken sen mitä matka on opettanut – jotta sinä joka kamppailet syövän kanssa että sinun tiesi voisi olla piirunverran helpompi. Karita opettaa hoitoviikolla myös ihanaa, terapeuttista ja lempeää Yin-joogaa.

Karita on työskennellyt Yle TV1:llä kuuluttajana, Lastenklinikoiden Kummit ry:llä toimittajana ja tällä hetkellä toimii juontajana, joogaopettajana ja hyvinvointivalmentajana.

Image

Pequ Nieminen


Pequ Nieminen on Hidasta elämää -sivuston toinen perustaja. Hän on kiinnostunut laaja-alaisesti hyvinvointiin liittyvistä aiheista kuten luonnonmukainen ravinto, luontaislääkintä ja henkinen kasvu. Pequ on käynyt itse läpi kaksi eri syöpää ja pohtinut paranemisen perimmäisiä kysymyksiä. Mitä voimme oppia itsestämme sairauden kautta? Mitä tarvitaan lopulliseen paranemiseen? Pequ on kirjoittanut suomenkielisen esipuheen Kelly A. Turnerin kirjaan “Syövästä voi selviytyä".


Saitko juuri diagnoosin? 


Olemme koonneet sinulle tietopaketin siitä, miten voit aloittaa paranemisesi tukemisen itse. Samalla saat uutiskirjeemme, jonka lähetämme muutaman kerran vuodessa.


Tilaa maksuttomat aloitusohjeet sekä infokirjeemme