Tervetulokirje joulukuun Uusi Elämä-ohjelmaan

”Olemme niin onnellisia, että olet mukana Uusi Elämä -ohjelmassa ja olet valmis elämäsi matkalle. Valmis muutokseen – mitä kaikkea se tuokaan.

Meillä on tulossa unohtumaton viikonloppu: lempeää joogaa, terveysjuomia, workshoppeja, unelmia, puhdasta ja paranemista tukevaa ruokaa sekä ennenkaikkea paljon tietoa kasvainsairauksien hoidosta, vertaistukea ja  voimaannuttavaa seuraa. Täällä et ole yksin – vaan saat meiltä ja kaikilta osallistujilta täyden tuen. Haluamme myös, että voimme luottaa toisiimme 100%:sti ja kunnioitamme jokaisen tarinaa – luottamuksellisesti.

Mukana viikonlopussa on diplomi-ravintoneuvoja Harri Virtanen, joka kertoo meille ennenkaikkea tärkeistä ravintoaineista sekä miten opimme päivittämäään omaa ruokavaliota sellaiseksi, että se on puhdasta ja ravitsevaa, mutta niin hyvää!

Lääkäri Pyry Suonsivu on Antioksidanttiklinikan lääkäri, joka on perehtynyt juuri syövän hoitoon. Tulemme kuulemaan uutta tietoa syövän hoidosta ja jokaisella on mahdollisuus varata henkilökohtainen aika Pyrylle erillismaksusta.

Viikonloppu pitää sisällään voimaannuttavia luentoja, tärkeää tietoa yrteistä ja täydentävistä hoidoista lääketieteen hoitojen tukena ja pääsemme myös varaamaan omia hoitoja (voin kertoa kokemuksesta, että ne ovat taivaallisia). Hoitajat tulevat paikalle perjantaina kertomaan hoidoista ja siinä samalla voit varata haluamasi hoidot viikonlopulle.

Jos Frantsilan Hyvän Olon Keskus on sinulle uusi paikka niin tulet lumoutumaan sen rauhaan ja levollisuuteen. Paikka on täydellinen tälle viikonlopulle.”

 

Rakkaudella,

Karita ja Miia