Uusi Elämä -seminaari


Seuraava tukipäivä tulossa pian!


Uusi Elämä -seminaari


Hotelli Scandic Rosendahl, Tampere
Torstaina 13.2.2020 klo 10 – 17.15
Uusi Elämä 


Syöpäsairauksien tukipäivä
Seminaaripäivä on tarkoitettu erityisesti syöpää sairastaville, heidän omaisilleen sekä syöpäsairaiden kanssa työskenteleville.

Seminaarin tavoitteena on tuoda kokonaisvaltainen näkemys paranemiseen niin lääketieteen, ravitsemuksen kuin stressinhallinnan kautta. Omakohtaisten paranemistarinoiden kautta tarjoamme myös inspiraatiota ja positiivista vertaistukea paranemisen matkalle.


Voit pian varata paikkasi tästä!


 Seminaaripäivän ohjelma 


Suuntaa-antava ohjelma, seuraavan tukipäivän sisältö saattaa muuttua.

8.30 – 9.30
Vapaaehtoinen aamujooga hotellin allas-alueella yöpyjille ja muille halukkaille

10.00
Tervetuloa!

10.15 – 10.45
Parantavat yrtit: Virpi Raipala-Cormier – Frantsilan Luomuyrttitilan perustaja, luontaisen terveydenhoidon asiantuntija kertoo parantavista suomalaisista yrteistä syövän hoidon tukena.

10.50 – 11.20
Uskalla parantua: Karita Aaltonen, hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja; kertoo, miten on itse selvinnyt pahalaatuisesta aivokasvaimesta (Glioblastooma gradus IV) sekä lääketieteen (leikkaus, sädehoito, sytostaatit) että täydentävien hoitojen avulla. Suurena asiana paranemista tukeva puhdas ruokavalio sekä oman mielen vaikutus paranemiseen. Karita haluaa auttaa muita omalla esimerkillään ja ennen kaikkea antaa syöpää sairastaville toivoa. Karitan kirjoittama kirja: Uskalla parantua myytävänä tapahtumassa alennushintaan.

11.30
Tauko – kahvi / tee

12.00 – 12.30
Voimaa paranemiseen: Hidasta elämää -sivuston perustaja Pequ Nieminen pohtii omien kokemustensa kautta sairauksien syntymiseen ja niistä paranemiseen vaikuttavia tekijöitä. Pequ on käynyt läpi kaksi eri syöpää ja toiminut useiden syöpää sairastaneiden valmentajana.

12.30 – 13.30
Lounas

13.30 – 14
Parantava ravitsemus: ravintoterapeutti Harri Virtanen kertoo mitä kannattaa lisätä ja mitä välttää syövän hoidossa.

14.00 – 14.30
Syövän ravitsemushoito. Lääkäri, lääk.lis. Pyry Suonsivu. Uusimmat tiedot ESPENin kongressista Krakowasta syövän ravitsemushoidon tärkeästä merkityksestä.

14.30 – 15
Tauko – kahvi / tee, vihersmoothie

15.00 – 15.30
Kun elämä karkaa käsistä – syövän synty ja keinot laittaa kampoihin. Lääkäri Ville Pöntynen kertoo biokemian kautta syöpäsolun syntymekanismista ja sen biokemiasta. Ymmärtämällä syöpäsolujen toimintaa voimme kohdistaa lääke- ja elämäntapahoitoja saavuttaaksemme parempia hoitotuloksia. Ville kertoo biokemiasta ihmeparantumisten taustalla.

15.30 – 16
Stressin hoitaminen kehon omaa paranemisprosessia tukemassa: Miia Huitti, stressivalmentaja ja kirjailija kertoo stressin itsehoitomenetelmistä stressin ja sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Opimme tehokkaan ja helpon
itsehoitomenetelmän stressin laskemiseen ja kuulemme inspiroivia esimerkkejä siitä, millaisia terveysvaikutuksia stressin vähenemisellä on saavutettu.

16 – 17
keskustelua, kysymyksiä, verkostumista seminaaripäivän lopetus


Tervetuloa mukaan!


Terveisin,
Uusi Elämä tiimi