Uusi Elämä – seminaaripäivä 18.5.2017

Seminaarin puhujat

Seminaaripäivä on tarkoitettu erityisesti syöpää sairastaville, heidän omaisilleen sekä syöpäsairaiden kanssa työskenteleville. Seminaarin tavoitteena on tuoda kokonaisvaltainen näkemys paranemiseen niin lääketieteen, ravitsemuksen kuin stressinhallinnan kautta. Omakohtaisten paranemistarinoiden kautta tarjoamme myös inspiraatiota ja positiivista vertaistukea paranemisen matkalle.

 

AIKA:                  18.5.2017, klo 10 – 18

PAIKKA:              Hämeentie 155 A, Helsinki BasamBooksin tilat

HINTA:                165 €/hlö

 

OHJELMA:

10.00 Tervetuloa!

10.15 Uskalla parantua: Karita Aaltonen, hyvinvointivalmentaja, juontaja, joogaopettaja; kertoo, miten on itse selvinnyt pahalaatuisesta aivokasvaimesta sekä lääketieteen (leikkaus, sädehoito, sytostaatit) että täydentävien hoitojen avulla. Suurena asiana paranemista tukeva puhdas ruokavalio sekä oman mielen vaikutus paranemiseen. Karita haluaa auttaa muita omalla esimerkillään ja ennen kaikkea antaa syöpää sairastaville toivoa. Karita kirjoittaa blogia: Uskalla parantua.

11.00  Stressin hoitaminen kehon omaa paranemisprosessia tukemassa: Miia Huitti, stressivalmentaja ja kirjailija kertoo Paranemisen avain –menetelmästä stressin ja sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa. Opimme tehokkaan ja helpon itsehoitomenetelmän stressin laskemiseen ja kuulemme inspiroivia esimerkkejä siitä, millaisia vaikutuksia stressin vähenemisellä elämässä on saavutettu.

12 – 12.30 Tauko

12.30 Voimaa paranemiseen: Hidasta elämää -sivuston perustaja Pequ Nieminen pohtii omien kokemustensa kautta sairauksien syntymiseen ja niistä paranemiseen vaikuttavia tekijöitä. Pequ on käynyt läpi kaksi eri syöpää ja toiminut useiden syöpää sairastaneiden valmentajana.

13.30-14.30 Lounastauko

14.30 Parantava ravitsemus: Marja Ruuti, ravitsemusterapeutti kertoo, mitä ruoka-aineita suosia ja mitä välttää.syövän hoidossa.

15.30 Vastustuskykyä vihermehuilla: Tara Lange, kirjailija ja luennoitsija, kertoo kuinka kehosi voi hyvin kun tarjoat sille parhaita ravinteita. Vihermehu tasapainottaa, nuorentaa, puhdistaa, virkistää, keventää ja antaa energiaa. Innostu helposta, nopeasta ja edullisesta tavasta tehdä maukkaita ja energisoivia mehuja paranemisesi tueksi.

16.30 Vihermehu + kahvi, tee

17-18 Lääkärin näkökulma syöpäsairauksiin: Pyry Suonsivu lääket.lis Oulun yliopisto. Pyry on vahvan ja monipuolisen työhistorian omaava yleislääkäri. Hän on omasta mielenkiinnostaan perehtynyt ravitsemushoitoihin, joissa ravintolisiä käytetään lääkärin seurannassa paranemisen apuna.

17.30 Seminaaripäivän lopetus ja yhteenveto

Ilmoittaudu maksamalla osallistumisesi alla olevasta linkistä 10.5. mennessä. Uusi Elämä -ohjelma Karita 040 7250500, Miia 0400 712810, miia@uusielamaohjelma.fi, Karita@uusielamaohjelma.fi