Uusi elämä -ohjelma | viikonloppu – TULOSSA!

 

Uusi elämä -ohjelman viikonloppu on tiivis, mutta voimaannuttava kokonaisuus.  Sairastuminen on kutsu muutokseen. Viikonlopun aikana teet oivalluksia elämänmuutokseen kohti omannäköistäsi elämää. Yksi viikonlopun tärkeimmistä anneista pysähtymisen ja rauhoittumisen lisäksi on voimaannuttava ja positiivinen vertaistuki! Kuulet inspiroivia paranemistarinoita, joista voit saada vinkkejä, ideoita ja toivoa omalle matkallesi. Lämminhenkiset ja inspiroivat luennoitsijat johdattavat sinua paranemistarinoiden lisäksi mielenhallinnan ja henkisten voimavarojesi kasvattamiseen. 

Viikonlopun aamut aloitamme terapeuttisella ja rentouttavalla joogatuokiolla. Rentoutumisen ja stressinhoitamisen työkaluja opettelemme yhdessä myös.

Uusi elämä -ohjelmassa ravitsemusterapeutin osallistavalla luennolla saat tietoa ravinnosta, jolla voit tukea omaa paranemistasi. Ohjelmassa on mukana myös lääkäri, joka omalla luennollaan tuo toivoa ja uutta näkökulmaa ajatustesi tueksi.

Viikonlopun aikana saat täysihoidon Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa, Hämeenkyrön rauhassa. Yövyt 2-3 hengen huoneissa, nautit herkullista ja ravinteikasta kasvisruokaa ja iltaisin rentoudut yrttilöylyissä.

 

Viikonlopun aikana voit rentoutua ihanien hoitajiemme hoidoissa.

Kuva: Julia Alakulju